? Visul meu, Povestea mea - BusinessTech International Press
sa vinzi mai bine  
sa conduci mai bine  
sa-ti valorifici resursele mai bine  
sa te organizezi mai bine  
sa fii cunoscut mai bine  
investeste in viata de familie  
     Sa-ti invingi limitele ca sa traiesti mai bine!

Doresc sa fiu informat periodic prin e-mail de noile evenimente editoriale (noutati editoriale, lansari de carte, targuri, expozitii, seminarii de instruire) organizate de BusinessTech International Press.

( Completati adresa dumneavoastra de e-mail )
Visul meu, Povestea mea
 
Noutati Editoriale

Autor: Céline Dion

Coperta 1

Coperta 4
 

Despre carte
   "Copil fiind, aveam doua vise: sa devin o cantareata celebra in intreaga lume si sa-mi intalnesc sufletul pereche, sa fiu iubita si sa iubesc. Am avut noroc."
   Poate ca nu a fost vorba chiar de noroc. Citindu-i cartea vei inatelege ca a fost vorba mai mult de munca decat de noroc, ca si in cazul altor oameni celebri.
   Céline deschide paginile povestii vietii ei pentru noi, cititorii, si ne invita cu generozitate in turnee, in studioul de inregistrare si in spatele scenei, acolo unde se vede cum munca incredibila construieste magia. Cartea sa nu este o cronica seaca a succeselor profesionale si a intalnirilor cu legende ale industriei spectacolelor, ci este o veritabila poveste de dragoste. Céline dezvaluie o poveste de dragoste demna de marile romane, al carei rezultat fericit a fost casatoria cu René Angelil, impresarul si sufletul ei pereche. Drama traita de ei doi la vestea ca René suferea de cancer este redata in cuvinte graitoare, si la fel lupta impotriva bolii . Victoria obtinuta a intarit iubirea care ii uneste si aceasta si-a gasit implinirea in.emotia sentimentelor materne.
   Aceasta frumoasa si talentata femeie care ne-a impresionat cu vocea sa inconfundabila povesteste despre copilaria sa intr-un camin in care dragostea a facut ca toate tragediile si dificultatile vietii sa fie depasite.
   Stapana pe ea si demna, Céline vorbeste despre lucruri intime (mergand pana la detalii pe care, poate, n-ai vrea sa le stii despre idolul tau), te face sa razi, sa plangi, sa iubesti, si sa simti ce a simtit ea. Povestea ei te inspira sa visezi si sa lupti ca sa-ti transformi visul intr-o imagine a viitorului.
   Céline Dion: Visul meu, Povestea mea este o poveste adevarata despre curaj, perseverenta, dedicatie si devotament povestita de o femeie care, desi constituie obiectul adoratiei a milioane de admiratori inflacarati, nu si-a pierdut modestia si decenta. Cartea este dedicata oricarui cititor care se intreaba cum arata in realitate persoana din spatele vocii magnifice. Impresionanta si hazlie, fascinanta si vioaie, aceasta carte este portretul unei femei remarcabile care nu a refuzat niciodata provocarile, nici macar pe cele care i-au ranit sufletul.

Despre Céline Dion
   Céline Dion este una dintre cele mai cunoscute si indragite cantarete ale planetei. Este artistul cu cel mai mare numar de albume vandute din toate timpurile. In 1996, cand a cantat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Atlanta, vocea sa a impresionat 3,5 miliarde de spectatori si telespectatori din intreaga lume. Albumele sale sunt best-seller inca de la lansare.
   A vandut peste 200 de milioane de exemplare din albumele in limba engleza (produse de Sonny Music Entertainment), alte milioane din cele continand piese in limba franceza si peste 20 de milioane de exemplare ale single-ului My Heart Will Go On, de pe coloana sonora a filmului Titanic.
   Let's Talk About Love a spulberat orice statistici: 11,5 milioane de copii comandate inainte de lansarea albumului; 20 milioane de copii vandute in prima ora si jumatate de la lansare.
   Céline este adorata de fani din intreaga lume, iar concertele ei umplu stadioanele, indiferent de marimea acestora. Céline Dion este o legenda a muzicii, aflandu-se in posesia a 115 premii din industria muzicala.
   S-a nascut intr-o familie din clasa medie, cea mai mica din cei paisprezece copii. A sustinut primul recital, cocotata pe masa din bucatarie, visand sa devina un star. Talentul innascut al lui Céline Dion isi gaseste cu greu concurenta in muzica pop. Povestea sa de viata, in care iubirea, durerea, implinirea si extazul sunt ingrediente naturale, i-a slefuit caracterul si a purtat-o catre varful showbizului.
   In stilul propriu, cel mai dinamic talent vocal al timpurilor noastre, ne ofera o poveste de viata ce inspira, impresioneaza si lasa cititorul sa patrunda ca un membru al familiei in cele mai intime detalii ale unei existente fascinante.
   Cantareata care a facut senzatie pe toate scenele internationale este un exemplu a ceea ce poate deveni o femeie atunci cand are un vis si face orice sacrificiu ca sa si-l atinga. Cu vocea ei magica, Céline Dion a electrizat publicul de pe toate meridianele lumii. Adeseori a cantat alaturi de celebritati ale lumii muzicale si duetele ei cu Luciano Pavarotti, Barbra Streisand, Andrea Bocelli sau Mariah Carey inca rasuna in inimile a milioane de iubitori de muzica.
   In spatele personalitatii artistice cu sute de milioane de albume vandut, sta un caracter puternic, un Om care si-a pastrat modestia si decenta si care nu-si datoreaza celebritatea norocului, ci muncii asidue si disciplinei. Céline Dion este o legenda a muzicii si asa va ramane atat timp cat vor exista suflete care sa vibreze la magia cantecului.


Selectati pentru comandã !
  COMANDÃ !  
  <<< Cartea precedenta

Cartea urmatoare >>>  

BusinessTech International Press © Toate drepturile rezervate
Corespondenta: PO Box 42-96, Bucuresti
Telefon / Fax: 021 424.22.06 - E-mail: office@businesstech.ro